Estàs a: > > L’Agenda de la Universitat, gratis per als estudiants de primer curs de grau, de La Nau Gran i mentors

L’Agenda de la Universitat, gratis per als estudiants de primer curs de grau, de La Nau Gran i mentors

Agenda Universitària 2015.

Agenda Universitària 2015.

L’Agenda de la Universitat de València per al proper curs 2015-2016 ja està disponible. Aquesta publicació es reparteix gratuïtament als estudiants de primer curs de grau en el moment de la matrícula, inclosos els de La Nau Gran, i als estudiants mentors.

L´Agenda té una tirada de 10.000 exemplars i s’edita des del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i la Delegació per a Estudiants

L’Agenda Universitària és una eina que ajuda a planificar el temps alhora que dóna la benvinguda als nous alumnes i contribueix a la coneixença de la Universitat. A més d’un dietari i del calendari acadèmic, inclou una breu guia de la institució amb la informació més rellevant i els plànols dels campus universitaris, així com un directori de centres i serveis.

Qui estiga interessat a obtindre un exemplar de l’Agenda i no siga alumne de primer curs de grau o mentor, la pot comprar als punts de venda que La Tenda de la Universitat té al Campus dels Tarongers, al Centre Cultural La Nau i a la Llibreria de la Universitat del carrer Arts Gràfiques.

Més informació

Data d'actualització: 26 d'Agost de 2015

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar