Estàs a: > > Al setembre comença la Ruta dels Pobles des d’Alcalà del Xúquer i Jorquera

Al setembre comença la Ruta dels Pobles des d’Alcalà del Xúquer i Jorquera

Alcalà del Xúquer.

Alcalà del Xúquer.

Les excursions pel territori tornen al setembre amb Alumni UV. El dia 27, la visita serà a Alcalà del Xúquer i Jorquera, on les persones participants gaudiran de l’arquitectura popular de la zona a través d’un atractiu passeig. Les inscripcions es podran realitzar del 7 al 23 de setembre. És una activitat subvencionada pel col·lectiu de la Universitat de València.

Alcalà del Xúquer es troba a una impressionant gorja conformada pel riu Xúquer. Està dominada per la imponent silueta del seu castell d’origen àrab, el qual corona una elevada penya. Destaquen d’Alcalà els peculiars carrers: empinats, estrets i de traçat tortuós.

Els visitants acudiran al mirador de Jorquera des d’on disfrutaran d’una magnífica vista del poble i del riu. Després passejaran pel carrer Major i l’església. Per la vesprada, recorreran el nucli antic d’Alcalà del Xúquer: el castell, les coves del Diable, el pont romà…

L’eixida està convocada a les 8 hores, des de Nuevo Centro. El viatge serà guiat pel professor Pau Marqués. El preu de la visita és de 15 euros per a les cinc primeres persones que s’hi apunten (és una activitat amb subvenció per als membres d’Alumni UV), la resta haurà d’abonar 25 euros. El dinar de migdia és opcional i té un preu de 15 euros.

És una activitat organitzada amb la col·laboració del Club de Viatges Fil-per-Randa.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 23 de Setembre de 2015
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar