Estàs a: > > La Universitat i els il·lustradors valencians, units en una exposició solidària per Nepal

La Universitat i els il·lustradors valencians, units en una exposició solidària per Nepal

Obra de Paco Roca.

Obra de Paco Roca.

La Universitat ha començat un any més la temporada d’exposicions d’aquest nou curs acadèmic amb una mostra de caràcter solidari. L’Associació Professional d’Il·lustradors de València (APIV) va organitzar al Centre Cultural La Nau una exposició-subhasta, del 9 al 12 de setembre, els fons de la qual es destinaran al poble nepalés, després de la crisi humanitària que travessa pels greus terratrèmols patits enguany.

Nombrosos il·lustradors i artistes gràfics s’han bolcat desinteressadament donant els seus treballs per a la subhasta benèfica que organitza l’Associació Professional d’Il·lustradors de València (APIV), amb la col·laboració de la Universitat de València i Oxfam Intermón.

Les prop de 300 obres originals i reproduccions seriades, donades per 105 il·lustradors i artistes gràfics de tota Espanya, han estat subhastades i posades a la venda a preus assequibles. Tots els beneficis obtinguts tant en la subhasta com en venda directa seran destinats al fons d’emergència de Nepal d’Oxfam Intermón.

Des del dia 9 de setembre es pogué visitar l’exposició en la Sala Oberta de La Nau on es va exhibir una selecció d’obres. La subhasta, que va ser conduïda pels dissenyadors MacDiego, Modesto Granados i Boke Bazán, se celebrà el dia 12 de setembre a l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. Amb les obres que no han estat adquirides se produirà una segona subhasta ‘online’ al portal digital eBay del 16 al 22 de setembre.

Entre els il·lustradors participants apareix representada una àmplia varietat d’estils i tècniques, amb noms com els de Paco Roca, Isidro Ferrer, Cristina Durán, Carlos Ortin, Enrique Flores o Pablo Auladell, entre uns altres. El catàleg en PDF amb totes les obres de la subhasta ja pot consultar-se a través d’aquest enllaç.

‘Il·lustracions per Nepal’
Del 9 al 12 de setembre de 2015. Sala Oberta
Subhasta i venda: 12 de setembre de 2015. 18:30 hores. Aula Magna i Sala Oberta
Centre Cultural La Nau. C/ Universitat, 2. València
Subhasta ‘online’ del 16 al 22 de setembre a eBay sota el pseudònim de venedor d’‘ilustracionespornepal’

Data d'actualització: 14 de Setembre de 2015

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar