Estàs a: > > De camí pel curs del riu Túria fins a la presa de Manises

De camí pel curs del riu Túria fins a la presa de Manises

Séquia de Mestalla, assut de Mestalla, origen al riu Túria.

Séquia de Mestalla, assut de Mestalla, origen al riu Túria.

‘Els assuts del Túria’ és la segona passejada que els AlumniUV realitzaran a l’octubre. El dia 18 està prevista una caminada per la Lloma de Betxí seguint el curs del riu fins a l’assut d’aigües potables o presa de Manises. El període d’inscripció romandrà obert del 13 al 16 d’octubre.

L’expansió urbana i el desconeixement fan perillar les centenàries obres hidràuliques d’enginyeria tradicional que encara hui mantenen el seu ús. És per açò que s’ha de conèixer i valorar el món local que li ha donat caràcter i personalitat a tot un poble.

AlumniUV, en col·laboració amb el Club de Viatges Fil-per-Randa, ha organitzat una visita als assuts del riu Túria. Durant el passeig, les persones participants visitaran, entre altres indrets, el jaciment arqueològic de Betxí i arribaran a l’assut de Moncada, el primer dels nou assuts històrics. El recorregut estarà guiat pel professor Pau Marquès.

Les persones que hi assistisquen estan convocades a les 9:30 hores a Nuevo Centro i a les 10 hores a l’estació de la Canyada. L’eixida té un preu de 18 euros i inclou el tiquet, les entrades, el bitllet del tren i l’emorzar.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 13 d'Octubre de 2015
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar