Estàs a: > > El Club Gastronòmic AlumniUV arranca a l’octubre amb cuina de bolets

El Club Gastronòmic AlumniUV arranca a l’octubre amb cuina de bolets

Bolets.

Bolets.

AlumniUV ha posat en marxa el seu Club Gastronòmic, en col·laboració amb Valencia Club Cocina. La primera sessió, sobre cuina de bolets, se celebrà el passat 14 d’octubre, a les 19:30 hores, a la seu de Valencia Club Cocina (pl. San Felipe Neri 6, baix, València). Per a assistir-hi per primera vegada al Club cal posar-se abans en contacte amb les oficines del col·lectiu (Amadeu de Savoia 4-5a planta, València).

La inscripció comporta un curs complet de 10 mesos, amb mensualitats de 25 euros. És una activitat amb subvenció del col·lectiu de la Universitat de València.

Cuina amb bolets
La primera sessió del Club es dedicà a la cuina de bolets. Amb una àmplia varietat de bolets silvestres com a base, la xef Vanesa Bustos guià el taller que comptà amb la presència d’un especialista micòleg. Es treballaren tècniques tradicionals amb la incorporació dels bolets com a ingredient principal. A més, es jugà amb els contrasts de dolç i salat utilitzant com a fons receptes molt conegudes. Com a colofó, s’elaborà un arròs espectacular a força de bolets i algues.

El Club AlumniUV
El Club Gastronòmic d’Alumni UV sempre estarà guiat per experts cuiners, xefs i professionals de la gastronomia de Valencia Club Cocina i consistirà en la realització de tallers de cuina, seminaris de nutrició i hàbits d’alimentació, sessions de café-consultoria culinària, visites guiades a mercats municipals, intercanvis de receptes, resolució de dubtes, degustacions dels plats elaborats, etcètera.

Tota la informació del Club Gastronòmic està al banner Clubs Alumni UV.

Per a formar part del Club, les persones interessades hauran de contactar primer amb l’oficina Alumni UV (963531070 o amics@uv.es).

+Info sobre Valencia Club Cocina:
http://www.valenciaclubcocina.com/es/

Enllaç a la ubicació de Valencia Club Cocina:
http://www.valenciaclubcocina.com/es/contacto/

Documents adjunts:
Data d'actualització: 15 d'Octubre de 2015

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar