Estàs a: > > Una nova edició de les Rutes de la Xara tractarà sobre el poder i el control social

Una nova edició de les Rutes de la Xara tractarà sobre el poder i el control social

El teòleg Juan José Tamayo.

El teòleg Juan José Tamayo.

La Casa de la Música de Simat de la Valldigna acollirà al novembre una nova edició de les Rutes de la Xara, que porten per títol ‘Por i control social’. La matrícula està oberta fins el 3 de novembre. Les Rutes de la Xara són un cicle de conferències que des de fa 10 anys organitzen Edicions La Xara i el Centre de Gandia.

L’edició d’enguany busca endinsar-se en l’estat de la societat espanyola i els seus problemes per tal de poder realitzar una reflexió al seu voltant.

La primera conferència serà dimecres 4 de novembre i anirà a càrrec del catedràtic de Teologia i Religions de la Universidad Calos III de Madrid Juan José Tamayo. La següent setmana les conferències seran dimarts 10 i dijous 12, i hi intervindran Carlos Taibo, professor de Ciència Política de la Universidad Autónoma de Madrid, i Jorge Ramos, doctor en Història per la Universitat de València.

La quarta sessió d’aquesta desena edició anirà a càrrec del director d’‘Infolibre’, Jesús Maraña. La intervenció d’aquest analista polític serà dimarts dia 17 de novembre. El dijous següent, dia 19, intervindrà el professor de Periodisme de la Universitat de València i coeditor de ‘La Página Definitiva’, Guillermo López.

Les últimes sessions seran el 24 i el 25 de novembre, i en elles intervindran Jaime Pastor, professor de Ciència Política de la UNED, i Ismael Saz, catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat de València.

L’edició de 2015 compta amb el reconeixement de dos crèdits de lliure elecció (pendent d´aprovació); i la matrícula, que té un preu de 10 euros, es pot formalitzar en la pàgina del Centre de Gandia: www.uv.es/cig

Totes les sessions se celebraran de 19 a 21 hores, a la Casa de la Música de Simat de la Valldigna.

Data d'actualització: 26 d'Octubre de 2015

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar