Estàs a: > > La Universitat s’adhereix a la campanya ciutadana convocada per Pobresa Zero per a exigir un sistema social més just i solidari

La Universitat s’adhereix a la campanya ciutadana convocada per Pobresa Zero per a exigir un sistema social més just i solidari

Cartell de la campanya de Pobresa Zero.

Cartell de la campanya de Pobresa Zero.

La Universitat de València s´ha adherit a la campanya ciutadana Pobresa Zero per a exigir un sistema social més just i solidari. És per això que ha donat suport a la comunitat universitària per a participar en els actes organitzats al voltant del 17 d’octubre, Dia Internacional per l’Eradicació de la Pobresa.

La primera de les activitats, la Nit Solidària Pobresa Zero, va tindre lloc al Teatre Principal de València divendres, 16 d’octubre.

Dissabte 17 d’octubre, se celebrà una manifestació convocada per Pobresa Zero sota el lema ‘Les Persones Primer: Exigim Governs responsables amb els Drets Humans’. Aquesta manifestació va partir des de la plaça d’Alfons El Magnànim (Parterre) de València, a les 18 hores.

D’aquesta manera, la institució acadèmica exigeix un sistema més just i se suma a la campanya com a una Universitat solidària amb els més de 1.000 milions de persones que viuen en situació d’extrema pobresa, és a dir, amb menys d’un euro al dia.

Més informació i activitats, en http://www.pobresazero.org

Data d'actualització: 19 d'Octubre de 2015

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar