Estàs a: > > Alumni UV proposa un recorregut per l’impressionisme valencià

Alumni UV proposa un recorregut per l’impressionisme valencià

IVAM.

IVAM.

Alumni UV proposa, els dies 15 i 22 de novembre, fer un recorregut per l’impressionisme valencià i el canvi de segle a través de la visita als principals museus de la ciutat. Per a participar-hi cal inscriure-s’hi abans, del 9 al 13 d’aquest mes. L’eixida se centrarà sobretot en l’últim terç del segle XIX, anys en què es va dibuixar un dels capítols més brillants en la història de la pintura valenciana.

Durant aquest període es va consolidar un grup d’importants artistes que van imprimir un nou sentit a l’activitat artística iniciant-se així el camí cap a la modernitat.

Les persones que s’inscriguen estan convocades a les 9:45 hores a la porta de l’IVAM, on visitaran l’obra de Pinazo, un dels millors pintors europeus de l’època. A continuació, es desplaçaran a la casa museu de la família Benlliure, on es troba recreat l’ambient en el qual va viure una de la saga d’artistes més importants de la València de finals del segle XIX. Per últim, la visita es farà al Museu de Belles Arts, amb obra de Cecili Prat i Antonio Muñoz Degrain. Guiarà l’eixida Enric Català, especialista en Belles Arts.

El preu de la visita és de 14 euros i inclou tiquet i esmorzar.

És un activitat organitzada en col·laboració amb el Club de Viatges Fil-per-Randa.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 16 de Novembre de 2015
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar