Estàs a: > > L’observatori d’inserció laboral de la Universitat organitza un taller gratuït sobre selecció de personal

L’observatori d’inserció laboral de la Universitat organitza un taller gratuït sobre selecció de personal

opal agència

opal agència

L’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) ha organitzat un taller gratuït sobre selecció de personal destinat a estudiants i titulats de la Universitat de València amb l’objectiu de desenvolupar les seues competències per a l’ocupabilitat. El taller comença aquest dilluns, 30 de novembre, amb la realització d’un procés de selecció fictici íntegrament en idioma anglés.

Sota la direcció del professor Francisco Gracia, del Departament de Psicologia Social de la Universitat de València, el curs tractarà que els alumnes adquirisquen coneixements sobre el procés de selecció personal i com han d’afrontar-se les proves que poden trobar-ne com ara el sedàs curricular, les entrevistes, els tests, les dinàmiques grupals, les proves situacionals, etcètera.

El taller es divideix en tres fases: la primera (dies 30 de novembre i 1 de desembre) consistirà en la realització d’un procés de selecció fictici; en la segona (4 de desembre) tindrà lloc el ‘feedback’ per part dels seleccionadors, és a dir, l’equip seleccionador proporcionarà una resposta individualitzada a cadascú dels alumnes sobre els punts forts observats i les possibles àrees de millora per tal de potenciar la seua ocupabilitat; i en la tercera (11 de desembre, d’11 a 14 hores) es desenvoluparà el curs sobre el procés de selecció de personal.

Amb aquest taller, els alumnes podran participar en un procés de selecció que els permetrà desenvolupar les seues competències: com presentar un currículum vitae, com comportar-se en una entrevista de selecció, quines preguntes s’hi poden trobar, què és una dinàmica grupal o què són les proves situacionals, per exemple. També obtindran ‘feedback’ individualitzat, assessorament gratuït per part d’un professor expert i un certificat de l’OPAL de participació en el taller.

Els perfils dels quatre processos de selecció ficticis que proposa aquest taller són: Junior Quantitative Analyst, Store Especialist, Guest Experience Manager i Selection & Training Junior Consultant.

Per a més informació sobre el taller i inscripcions:
http://www.uv.es/opal

Reportatge, realitzat per Jorge Chenovart, en InfoUniversitat

Data d'actualització: 17 de Desembre de 2015

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar