Estàs a: > > El Club Gastronòmic d’Alumni UV proposa, al desembre, idees de cuina per sorprendre en Nadal

El Club Gastronòmic d’Alumni UV proposa, al desembre, idees de cuina per sorprendre en Nadal

Nadal.

Nadal.

Rescatar receptes i sabors de sempre. Aquesta és la màxima a partir de la qual els membres del Club Gastronòmic d’Alumni UV van treballar en la sessió del passat 16 de desembre, dedicada a l’elaboració d’idees de cuina per a sorprendre aquest Nadal. El Club es va reunir, com és habitual, a la seu de Valencia Club Cocina (pl. San Felipe Neri 6, baix, València).

Avala els cursos de Nadal de Valencia Club Cocina l’èxit que tenen any rere any. Per això, en el Club Gastronòmic d’Alumni UV van fer una proposta especial per a l’elaboració de menús en què es treballaren les matèries primeres més característiques de les dates nadalenques, així com receptes de sempre.

El Club AlumniUV
El Club Gastronòmic d’Alumni UV sempre està guiat per experts cuiners, xefs i professionals de la gastronomia de Valencia Club Cocina i consisteix en la realització de tallers de cuina, seminaris de nutrició i hàbits d’alimentació, sessions de café-consultoria culinària, visites guiades a mercats municipals, intercanvis de receptes, resolució de dubtes, degustacions dels plats elaborats, etcètera.

Tota la informació del Club Gastronòmic està al banner Clubs Alumni UV.

Per a formar part del Club, les persones interessades han de contactar amb l’oficina Alumni UV (963531070 o amics@uv.es).

+Info sobre Valencia Club Cocina

Enllaç a la ubicació de Valencia Club Cocina

Documents adjunts:
Data d'actualització: 17 de Desembre de 2015

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar