La SGAE projecta la pel·lícula ‘Hannah Arendt’, en el marc de l’exposició de Mery Sales
Estás en: > > La SGAE projecta la pel·lícula ‘Hannah Arendt’, en el marc de l’exposició de Mery Sales

La SGAE projecta la pel·lícula ‘Hannah Arendt’, en el marc de l’exposició de Mery Sales

Cartell de la projecció sobre Hannah Arendt.

Cartell de la projecció sobre Hannah Arendt.

La Sala SGAE Centre Cultural va projectar el passat 9 de desembre la pel·lícula ‘Hannah Arendt’, en el marc de les activitats que acompanyen l’exposició ‘L’incendi i la paraula’ de Mery Sales (Sala Martínez Guerricabeitia de La Nau, fins el 17 de gener). Després de la projecció, hi hagué un col·loqui.

En finalitzar la projecció de la pel·lícula, l’artista valenciana Mery Sales participà en un col·loqui amb el públic assistent, acompanyada per l’expert Honorato Ruiz, professor d’Història de l’Art i crític de cinema. Moderà el debat Jorge Negro (Seminaris de lectura).

El film ‘Hannah Arendt’ (2012) és un drama biogràfic dirigit per Margarethe von Trotta, amb guió de Pam Katz i Margarethe von Trotta. D’origen alemany, luxemburgués i francés, la pel·lícula presenta a la pensadora, filòsofa i periodista jueva alemanya Hannah Arendt.

Arendt es va exiliar als Estats Units, on va treballar per al ‘The New Yorker’. Aquest diari va enviar la periodista a Jerusalem per a cobrir el juí del criminal de guerra nazi Adolf Eichmann, qui és jutjat i condemnat a mort. Durant quatre anys, Arendt treballa, marcada per la controvèrsia, en un llibre que titula ‘Informe sobre la banalización del mal’, una obra que provoca immediatament un escàndol internacional.

Documentos adjuntos:
Fecha de actualización: 4 de Enero de 2016

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar