Estàs a: > > La Universitat celebra el 70 aniversari de la creació de la UNESCO amb una jornada sobre educació, ciència i cultura

La Universitat celebra el 70 aniversari de la creació de la UNESCO amb una jornada sobre educació, ciència i cultura

Cartell de la jornada pel 70 aniversari de la UNESCO.

Cartell de la jornada pel 70 aniversari de la UNESCO.

La Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació va acollir el passat 17 de desembre una jornada sobre educació, ciència i cultura amb la qual la Universitat de València celebra el 70 aniversari de la creació de la UNESCO.

L’activitat, que ha tingut lloc al Saló de Graus d´aquesta Facultat, ha estat inaugurada pel vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, Ramón López.

A continuació, el professor Luis Miguel Lázaro, catedràtic de Teoria i Història de l’Educació de la Universitat de València, ha impartit la conferència ‘La UNESCO, una llarga trajectòria de compromís amb l’educació, la ciència i la cultura’.

L’acte també ha estat l’escenari de la presentació de ‘L’Informe UNESCO 2000-2015 del Programa Educació per a Tots’, a càrrec de Miriam Preckler Galguera, especialista del programa d’educació en la secció de joventut, alfabetització i desenvolupament d’habilitats de la UNESCO.

‘La Xarxa d’Escoles Associades de la UNESCO: transformar les vides mitjançant l’educació’ ha sigut la següent conferència, que ha anat a càrrec el coordinador de la Xarxa a la Comunitat Valenciana, Jesús Martínez Vargas.

Així mateix, la jornada ha estat el marc de presentació del llibre ‘La UNESCO en todos los sentidos’ (Ed. Tirant lo Blanch). L’acte ha consistit en un diàleg amb les autores María Jesús Martínez Usarralde, Cecilia Villarroel i Isabel Viana.

Han clos la jornada el president executiu del Patronat Sud-Nord de la Fundació General de la Universitat de València, José Miguel Soriano, i el director del Departament d’Educació Comparada i Història de l’Educació, Andrés Payá.

Han organitzat aquesta jornada el Centre d’Educació Comparada de la Universitat de València i el Departament d’Educació Comparada i Història de l’Educació de la Universitat de València, amb la col·laboració del Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa; el Centre de Formació i Qualitat Sanchis Guarner; la Càtedra UNESCO d’Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València; i el Patronat Sud-Nord de la Fundació General de la Universitat de València.

Programació completa

Data d'actualització: 21 de Desembre de 2015

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar