Estàs a: > > Els Clubs Alumni UV protagonitzen l’activitat del primer mes de l’any

Els Clubs Alumni UV protagonitzen l’activitat del primer mes de l’any

Una dona subjecta un llibre en el Club de Lectura Alumni UV.

Una dona subjecta un llibre en el Club de Lectura Alumni UV.

Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València rep el 2016 amb cinc noves activitats, entre les quals destaquen els Clubs organitzats pel col·lectiu. Al gener tindran lloc la lectura de ‘La piedad peligrosa’, de Stefan Zweig, i un seminari de nutrició dins del marc del Club Gastronòmic. El cicle Alumni Comparteix i les eixides per València i el territori completen les primeres propostes de l’any.

El Club de Lectura d’Alumni UV es reunirà el dia 26 de gener a la Biblioteca Municipal ‘Palau de l’Exposició’ per a debatre i analitzar la novel·la ‘La piedad peligrosa’, de l’austríac Stefan Zweig, i el dia 13 el Club Gastronòmic es trobarà en un seminari de nutrició a Valencia Club Cocina. El taller consistirà en una formació pràctica perquè les persones assistents aprenguen a prendre consciència de la importància de mantindre i previndre la salut mitjançant una alimentació correcta. La consultora nutricional Rocío Práxedes impartirà la formació teòrica en primer lloc, mentre la xef Vanesa, de Valencia Club Cocina, proposarà un taller de cuina especial sobre menús saludables i equilibrats.

D’altra banda, Alumni UV reprendrà el dia 27 de gener el cicle gratuït Alumni Comparteix amb la ponència ‘Dona i família a la València del segle XVII’, a càrrec d’Isabel Baixauli, doctora en Geografia i Història, professora de secundària i membre d’Alumni UV.

Finalment, en col·laboració amb el Club de Viatges Fil-per-Randa, Alumni UV proposa dues eixides: el dia 16 es desplaçarà a Vilanova d’Alcolea per a celebrar la Festa de Sant Antoni i el dia 30 farà una visita il·lustre dedicada a Joan Lluís Vives.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 11 de Gener de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar