Estàs a: > > El Club Gastronòmic d´Alumni UV arranca el 2016 amb un seminari de nutrició

El Club Gastronòmic d´Alumni UV arranca el 2016 amb un seminari de nutrició

Club Gastronòmic Alumni UV.

Club Gastronòmic Alumni UV.

Alumni UV va reunir el seu Club Gastronòmic el passat 13 de gener per a obrir l’any amb un interessant seminari de nutrició que impartiren la consultora nutricional Rocío Práxedes i la xef Vanesa, de Valencia Club Cocina, on va tindre lloc la jornada. Els assistents elaboraren menús saludables i equilibrats.

Després de les festes de Nadal i l’abús que comporta aquest període vacacional quant a menjar i beguda, el Club Gastronòmic d’Alumni UV i Valencia Club Cocina es van unir per a organitzar una jornada sobre nutrició, amb l’objectiu d’orientar els assistents sobre menjars saludables.

En primer lloc, una especialista nutricionista de l’empresa Diethas va impartir una ponència orientada a prendre consciència de la importància de mantindre i previndre la salut amb una alimentació adequada. La segona part de la sessió va consistir en l’elaboració de menús saludables i equilibrats en un taller de cuina especial, molt pràctic i participatiu.

El Club AlumniUV
El Club Gastronòmic d’Alumni UV sempre està guiat per experts cuiners, xefs i professionals de la gastronomia de Valencia Club Cocina i consisteix en la realització de tallers de cuina, seminaris de nutrició i hàbits d’alimentació, sessions de café-consultoria culinària, visites guiades a mercats municipals, intercanvis de receptes, resolució de dubtes, degustacions dels plats elaborats, etcètera.

Tota la informació del Club Gastronòmic està al banner Clubs Alumni UV.

Per a formar part del Club, les persones interessades han de contactar amb l’oficina Alumni UV (963531070 o amics@uv.es).

+Info sobre Valencia Club Cocina

Enllaç a la ubicació de Valencia Club Cocina

Documents adjunts:
Data d'actualització: 14 de Gener de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar