El Club Gastron˛mic d┤Alumni UV arranca el 2016 amb un seminari de nutriciˇ
Estás en: > > El Club Gastron˛mic d┤Alumni UV arranca el 2016 amb un seminari de nutriciˇ

El Club Gastron˛mic d┤Alumni UV arranca el 2016 amb un seminari de nutriciˇ

Club Gastron˛mic Alumni UV.

Club Gastron˛mic Alumni UV.

Alumni UV va reunir el seu Club Gastron˛mic el passat 13 de gener per a obrir lĺany amb un interessant seminari de nutriciˇ que impartiren la consultora nutricional RocÝo Prßxedes i la xef Vanesa, de Valencia Club Cocina, on va tindre lloc la jornada. Els assistents elaboraren men˙s saludables i equilibrats.

Després de les festes de Nadal i l’abús que comporta aquest període vacacional quant a menjar i beguda, el Club Gastronòmic d’Alumni UV i Valencia Club Cocina es van unir per a organitzar una jornada sobre nutrició, amb l’objectiu d’orientar els assistents sobre menjars saludables.

En primer lloc, una especialista nutricionista de l’empresa Diethas va impartir una ponència orientada a prendre consciència de la importància de mantindre i previndre la salut amb una alimentació adequada. La segona part de la sessió va consistir en l’elaboració de menús saludables i equilibrats en un taller de cuina especial, molt pràctic i participatiu.

El Club AlumniUV
El Club Gastronòmic d’Alumni UV sempre està guiat per experts cuiners, xefs i professionals de la gastronomia de Valencia Club Cocina i consisteix en la realització de tallers de cuina, seminaris de nutrició i hàbits d’alimentació, sessions de café-consultoria culinària, visites guiades a mercats municipals, intercanvis de receptes, resolució de dubtes, degustacions dels plats elaborats, etcètera.

Tota la informació del Club Gastronòmic està al banner Clubs Alumni UV.

Per a formar part del Club, les persones interessades han de contactar amb l’oficina Alumni UV (963531070 o amics@uv.es).

+Info sobre Valencia Club Cocina

Enllaç a la ubicació de Valencia Club Cocina

Documentos adjuntos:
Fecha de actualización: 14 de Enero de 2016

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar