Estàs a: > > Oberta la matrícula de la Universitat d’Hivern al Centre de Gandia

Oberta la matrícula de la Universitat d’Hivern al Centre de Gandia

Universitat d´hivern 2016

Universitat d´hivern 2016

El Centre Internacional de Gandia manté obert el període de matrícula de la ‘Universitat d’Hivern 2016’, que es desenvoluparà entre els dies 8 i 12 de febrer. Enguany, la Universitat d’Hivern presenta una oferta de tres cursos de 10 hores i un curs de 20 hores, que compten amb el reconeixement de crèdits de lliure elecció.

Aquesta Universitat d’Hivern està oberta al públic i especialment als alumnes Majors. Té com a objectiu la formació, i a la vegada ser una experiència enriquidora per alumnes de diversa procedència tant geogràfica com formativa i vital.

Es tracta d’una oferta formativa que es desenvoluparà durant la segona setmana del mes de febrer i està composta per cinc cursos:

CURSOS DE 20 HORES
Curs 1.- ‘Sociologia per a un món en crisi’, 20 hores, 2 crèdits. Coordinat per Albert Mora. Professor de la Universitat de València.

CURSOS DE 10 HORES
Curs 2.- ‘El Regne de València: de l’Edat Mitjana al Segle XX’, 10 hores, 1 crèdit UNIMAJORS. Coordinat per Sergio Valero. Professor de la Universitat de València.

Curs 3.- ‘L’art: factors que el fan etern’, 10 hores, 1 crèdit UNIMAJORS. Coordinat per María Gómez. Professora de la Universitat de València.

Curs 4.- ‘Reflexions sobre el cine espanyol’, 10 hores, 1 crèdit UNIMAJORS. Coordinat per Carlos Arenas. Professor de la Universitat de València.

Curs 5.- ‘Desenvolupament Sostenible?... En què queda després d’un període de crisi. L’acord de París 2015’, 10 hores. 1 crèdit. Coordinat per Adrián Ferrandis. Professor de Geografia de la Universitat de València.

MATRICULA´T ACÍ

Data d'actualització: 28 de Gener de 2016
Publicat en: Formació

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar