Estàs a: > > Gandia reprén el projecte ‘Cinema en Valencià’ amb un nou cicle al Teatre Serrano

Gandia reprén el projecte ‘Cinema en Valencià’ amb un nou cicle al Teatre Serrano

Imatge del cartell del cicle de Cinema en Valencià 2016 a Gandia.

Imatge del cartell del cicle de Cinema en Valencià 2016 a Gandia.

La localitat de Gandia acull, des del passat 21 de gener, un nou cicle de ‘Cinema en Valencià’, organitzat pel Centre de Gandia de la Universitat de València, el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València i l’Oficina de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de la ciutat.

Es tracta d’un cicle de tres pel·lícules doblades al valencià que s’emetran amb la voluntat d’oferir a l’espectador la possibilitat de veure cinema en valencià.

L’entrada és gratuïta per a estudiants, reduïda de 2 euros per als posseïdors del carnet de la Biblioteca de Gandia, i 3 euros per al públic general.

La primera part de la campanya s’encetà el passat 21 de gener i clourà el pròxim 10 de març. Les projeccions tenen lloc al Teatre Serrano, els dijous, a les 20 hores.

Les pel·lícules previstes són de recent creació: Dijous, 21 de gener, es projectà ‘Màgia a la llum de la lluna’, de Woody Allen; el dia 11 de febrer, ‘Mr. Holmes’, de Bill Condon; i el dia 10 de març, ‘Un dia perfecte’, de Fernando León de Aranoa.

Aquest nou cicle de ‘Cinema en Valencià’ és la continuació d’un projecte que creix i que es consolida a la ciutat de Gandia.

Data d'actualització: 22 de Gener de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar