Estàs a: > > La cuina tradicional valenciana i els plats de cullera, al Club Gastronòmic Alumni UV

La cuina tradicional valenciana i els plats de cullera, al Club Gastronòmic Alumni UV

Arròs caldós, de Julio D. Moreno, Valencia Club Cocina.

Arròs caldós, de Julio D. Moreno, Valencia Club Cocina.

Al febrer, el Club Gastronòmic Alumni UV s´ha endinsat en el món de la cuina tradicional i els plats de cullera, tan apetibles en aquestes dates d’hivern. La reunió del Club va tindre lloc a Valencia Club Cocina el passat 17 de febrer. Per a assistir al Club, les persones interessades han de parlar primer amb l’oficina Alumni UV.

La sessió de febrer va servir per a donar a conèixer les receptes valencianes més tradicionals i tècniques de la cuina ‘de cullera’. És per això, que els xefs de Valencia Club Cocina van proposar l’elaboració d’arròs de quaresma amb bacallà, coliflor i alls tendres; suquet de peix; coquetes de mullador; i arnadí.

El Club AlumniUV
El Club Gastronòmic Alumni UV sempre està guiat per experts cuiners, xefs i professionals de la gastronomia de Valencia Club Cocina i consisteix en la realització de tallers de cuina, seminaris de nutrició i hàbits d’alimentació, sessions de café-consultoria culinària, visites guiades a mercats municipals, intercanvis de receptes, resolució de dubtes, degustacions dels plats elaborats, etcètera.

Tota la informació del Club Gastronòmic està al bàner Clubs Alumni UV.

Per a formar part del Club, les persones interessades han de contactar amb l’oficina Alumni UV (963531070 o amics@uv.es).

+Info sobre Valencia Club Cocina
Enllaç a la ubicació de Valencia Club Cocina

Documents adjunts:
Data d'actualització: 18 de Febrer de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar