Estàs a: > > Alumni UV visita les fonts públiques més emblemàtiques de València

Alumni UV visita les fonts públiques més emblemàtiques de València

Font del Negret, València. Foto: www.valencia.es

Font del Negret, València. Foto: www.valencia.es

Les fonts del Negret, del Tribunal de les Aigües, del canonge Griñán… són alguns dels monuments emblemàtics que Alumni UV visitarà en una jornada dedicada a les fonts públiques de València, el pròxim 25 de febrer. Al ritme de l’aigua, aprofundiran en la seua arquitectura, i ho faran de la mà de l´arquitecte Toni Rodrigo.

Des del principi, els consells de les ciutats van posar el seu interés en què les fonts foren motiu d’ornament i embelliment urbà, fins i tot, arribant a ser un monument públic. A València, les fonts proliferaren al llarg del segle XV, amb l’entrada de l’Edat Moderna.

Alumni UV, a través de Fil per Randa Viatges, ofereix una visita, el pròxim 25 de febrer, per a conéixer les fonts dels Amics del País Valencià, les tres Gràcies, de Neptú, de Tritó, dels Quatre elements i de les Quatre estacions.

Les persones que assistisquen es reuniran a la plaça del Negrito a les 10 hores. La inscripció (que s´ha de realitzar a través del web www.fil-per-randa.com) estarà oberta des del dia 12 d´aquest mes i té un preu de 15 euros que inclou l´esmorzar.

Els Alumni han de recordar que cal portar el carnet i que els tiquets d´entrada que s´hagen de pagar durant la passejada no s´inclouen en el preu inicial.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 13 de Febrer de 2018
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar