Estàs a: > > Fòrum de participació pública per a contribuir al debat sobre la nova Llei Valenciana de Cooperació i Desenvolupament Sostenible

Fòrum de participació pública per a contribuir al debat sobre la nova Llei Valenciana de Cooperació i Desenvolupament Sostenible

Imatge Agenda 2030.

Imatge Agenda 2030.

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Solidaritat ha creat un fòrum de participació pública per a contribuir al debat sobre la nova Llei Valenciana de Cooperació i Desenvolupament Sostenible com a marc normatiu de la política de cooperació de la Comunitat Valenciana.

Aquest marc normatiu tractarà de definir les actuacions de l’Administració, el paper dels diferents agents de la cooperació i els instruments de coordinació, tot això comptant amb la participació de la ciutadania.

L’elaboració d’una nova Llei de Cooperació i Desenvolupament Sostenible suposa un compromís ferm del Consell per a situar, posar en valor i prestigiar la Cooperació Valenciana d’acord amb l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible. Amb l’adopció de l’Agenda 2030, la Comunitat accepta el repte de les 5P: Planeta, Persones, Prosperitat, Pau i Aliances, les quals reconeixen i inspiren la política per al futur. Per a fer front eficaçment als desafiaments globals es necessita una resposta global ja que el debat entre països donants i països receptors d’Ajuda Oficial al Desenvolupament no s’aborda des del que aquells estan fent per aquests, sinó des del que estan fent els uns pels altres, perquè s’ha entés que els éssers humans habiten en un planeta interdependent i globalitzat i que, per això, es requerix donar respostes conjuntes a reptes globals.

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Solidaritat treballa per la participació i la transparència en els processos de presa de decisions, des de la base de la informació pública de les qüestions que afecten la ciutadania.

La consulta ha estat oberta des del passat 21 de març fins a les 12 hores del dia 21 d’abril en la pàgina web de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Solidaritat.

Finalment, s’elaborarà un informe amb les aportacions arreplegades i analitzades a través de personal tècnic de la Conselleria. L’informe es publicarà en aquest enllaç al llarg del mes de juny de 2016.

Data d'actualització: 22 d'Abril de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar