Estàs a: > > Un concert d´Antonio Galera i Amalia Tortajada clou el cicle de primavera a La Nau

Un concert d´Antonio Galera i Amalia Tortajada clou el cicle de primavera a La Nau

Imatge del cartell del cicle de Primavera 2016.

Imatge del cartell del cicle de Primavera 2016.

La programació musical de primavera de la Universitat de València, organitzada per l’Aula de Música, finalitzà el passat 15 de juny. Al llarg del cicle s´han celebrat 17 concerts en diversos espais universitaris, amb entrada lliure. Va cloure el cicle un concert a càrrec dels músics Antonio Galera i Amalia Tortajada, que va tindre lloc a la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau, l´edifici històric de la Universitat.

Un concert del pianista Antonio Galera i Amalia Tortajada (flauta) va cloure, el passat 15 de juny, el cicle de primavera de l´Aula de Música de la Universitat de València. L´espectacle va tindre lloc a la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau, on el duet interpretà obres de Moreno Torroba, Manuel de Falla i Sarasate, entre altres autors.

Els concerts de la programació de primavera han tingut lloc als següents espais de la Universitat de València: la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau, el Col·legi Major Rector Peset i el Jardí Botànic.

Els programes d’aquests concerts de música de cambra tracten de seguir una línia de suport a la música valenciana amb una presència majoritària d’intèrprets valencians i obres dels compositors valencians més destacats.

Programa complet

Data d'actualització: 8 de Juliol de 2016
Publicat en: Música, Música, Principal

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar