Estàs a: > > Els sistemes de cocció protagonitzen una nova sessió del Club Gastronòmic Alumni UV

Els sistemes de cocció protagonitzen una nova sessió del Club Gastronòmic Alumni UV

Muffins al forn.

Muffins al forn.

La cocció dels aliments va ser el tema triat pels membres del Club Gastronòmic Alumni UV que, el passat 11 de maig, es tornà a reunir a les cuines de Valencia Club Cocina en una nova sessió oberta tant als socis del Club com als Alumni que prefereixen realitzar sessions soltes.

Traure el màxim rendiment al forn és fer els aliments més apetibles i saborosos. “El calor aplicada als aliments fa que s’estoven, es coagulen, s’inflen o es diluïsquen, és a dir, que se’ls modifiquen els components físics i bioquímics”, indiquen els experts de Valencia Club Cocina.

Per aquest motiu, mostraren com amb els mètodes de cocció es desenvolupen els sabors i es milloren, tant al forn com a la brasa o a la graella, gratinant o rostint els plats, etcètera. Cuinaren plats com ara rosbif de vedella amb el seu suc i puré de moniatos rostits, bacallà a la llauna, clòtxines a la papillot i pastís de carlota amb crema de cítrics.

El Club Gastronòmic Alumni UV sempre està guiat per experts cuiners, xefs i professionals de la gastronomia de Valencia Club Cocina i consisteix en la realització de tallers de cuina, seminaris de nutrició i hàbits d’alimentació, sessions de café-consultoria culinària, visites guiades a mercats municipals, intercanvis de receptes, resolució de dubtes, degustacions dels plats elaborats, etcètera.

Tota la informació del Club Gastronòmic està al bàner Clubs Alumni UV.

Per a formar part del Club, les persones interessades han de contactar primer amb l’oficina Alumni UV (963531070 o amics@uv.es).

+Info sobre Valencia Club Cocina

Enllaç a la ubicació de Valencia Club Cocina

Documents adjunts:
Data d'actualització: 12 de Maig de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar