Estàs a: > > La Universitat participa en la XVI Fira de l’Estudiant de Gandia, a L’Alqueria Laborde

La Universitat participa en la XVI Fira de l’Estudiant de Gandia, a L’Alqueria Laborde

Estudiants demanen informació de la Universitat de València a la fira de Gandia.

Estudiants demanen informació de la Universitat de València a la fira de Gandia.

Aquesta setmana se celebra a Gandia la XVI Fira de l’Estudiant i Joves Emprenedors, organitzada pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Gandia amb la col·laboració del Departament d’Educació i en la que està present la Universitat de València. L’objectiu és informar els estudiants de La Safor de l’oferta formativa de la Universitat a València.

La Universitat de València compta amb un àmplia oferta de titulacions de grau i de postgrau que van del Dret fins l’Enginyeria. A més, els estudiants compten amb una gran quantitat de serveis: esport, cultura, idiomes, programes de voluntariat, solidaritat o assessorament en són tan sols alguns dels exemples. Apostar per la Universitat de València és apostar per una institució que facilita que els alumnes completen els seus estudis a l’estranger, que treballa per les noves tecnologies i que compta amb una important capacitat d’investigació.

Mentre, a Gandia, la Universitat i l’Ajuntament continuen sent socis des de fa 33 anys. Fou en 1983 quan es creava la Universitat d’Estiu de Gandia, una aposta per la cultura i la formació que es manté fins a l’actualitat. Durant dues setmanes, estudiants de La Safor i de les comarques veïnes visiten la ciutat per assistir als cursos i als tallers programats. Les vesprades i les nits són per a les activitats obertes: taules redones, música i teatre representen l’oferta lúdica d’una Universitat d’Estiu que no vol oblidar-se dels ciutadans no universitaris.

A més, el Centre de Gandia ofereix durant tot el curs una oferta formativa i cultural estable. Al llarg de l’any se celebren postgraus, cursos, seminaris i congressos que converteixen Gandia en punt de trobada d’especialistes universitaris i permeten als alumnes accedir a cursos de formació fora de la ciutat de València. A més a més, organitza la Universitat dels Majors; aquest curs acadèmic, amb quasi 500 alumnes que es formen al llarg de l’any en Filosofia, Dret i Història de l’Art, entre altres assignatures.

En la XVI Fira de l’Estudiant, la Universitat de València compta amb un estand on els estudiants reben tota la informació tant de l’oferta acadèmica de la institució a València, com de les activitats que es realitzen a Gandia.

Data d'actualització: 29 d'Abril de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar