Estàs a: > > Bossa Nova i poesia brasilera inunden el Jardí Botànic

Bossa Nova i poesia brasilera inunden el Jardí Botànic

Jardí Botànic

Jardí Botànic

El proper 25 de juny, Alumni UV viurà la nit brasilera al Jardí Botànic de la Universitat de València. Una vetlada acompanyada de bossa nova, un ritme típicament brasiler nascut a Rio de Janeiro al principi dels anys 1950.

La bossa nova és una música derivada de la samba amb suaus arranjaments de jazz. Nascuda a Rio de Janeiro al principi dels anys 1950, va popularitzar-se en arribar a Nova York als anys 70 a través, principalment, de Joao Gilberto, i un seguit de músics que havien visitat Copacabana per tal d’assajar una samba més culta i sofisticada. Així, cançons com “Mais que nada” de Jorge Ben o “Garota de Ipanema” de Vinicius de Moraes, acabaran donant la volta al món.

Concentració a les 20:30 h. a la porta del Jardí Botànic, des d’on encetarem una vetlada carioca al bell mig de València.

La posada en escena està dirigida per Joan V.Candel amb una selecció de textos de Clara Ros i la interpretació de ´Cinc en Swing´. S´oferirà els participants d´un copeta de caipirinha i ....

És una activitat del Club de Viatges Fil-per-Randa, que compta amb la participació d´Alumni UV. El cost de l´activitat es de 18 € i inclou un refrigeri. Els Alumni han de telefonar a Fil-per-Randa per apuntar-s´hi.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 2 de Juny de 2017
Publicat en: Agenda, Noticies, Agenda

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar