Estàs a: > > S´han superat els 2.000.000 de visites al Panell d´Ofertes d´Ocupació de l´OPAL

S´han superat els 2.000.000 de visites al Panell d´Ofertes d´Ocupació de l´OPAL

Estudiants2

Estudiants2

El Panell d'Ofertes d'Ocupació (POO) de l'Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) ha rebut més de 2.000.000 de visites des de la seua posada en marxa a finals de 2005, la qual cosa equival a una mitjana de més de 1.200 accessos diaris. De moment, en el que portem d'any hi ha hagut més de 230.000 accessos.

El POO forma part de l'Àrea d'Ocupació de l'OPAL. Aquesta àrea ofereix una sèrie de serveis, entre els quals cal destacar la borsa de treball, a la qual s'envien per correu electrònic i es publiquen ofertes de treball que s'ajusten al perfil de cada candidat.

L'Àrea d'Ocupació disposa també d'un directori públic de més de 800 empreses, un butlletí electrònic que envia trimestralment a tots els seus usuaris i un servei d'enregistrament de videocurrículum per a tots els que volen diferenciar la seua candidatura de la resta amb una presentació audiovisual de la seua trajectòria acadèmica i professional.

Tant les empreses com altres entitats ofertores de treball poden donar-se d'alta en aquest servei en línia i gestionar de manera gratuïta els processos de contractació de titulats o estudiants de la Universitat. A part dels avantatges que suposa per als estudiants i titulats la possibilitat de consultar ofertes de treball d'acord amb la seua titulació, el POO ofereix un valor afegit perquè envia per correu electrònic als més 11.000 usuaris inscrits en l'OPAL una selecció de les ofertes de treball que s'ajusten a la seua titulació acadèmica.

Cal destacar que en 2009 es van difondre 2.700 ofertes de treball adreçades a perfils universitaris i es va comunicar més de 90 usuaris del POO que van ser contractats gràcies a aquesta eina. De moment en el que portem d'any s'han publicat més de 800 ofertes.

Més informació:

Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL)
Universitat de València
C/. Amadeu de Savoia, 4
46010 València
Tel 96 162 59 09 / 11
Fax 96 162 59 20

http://www.uv.es/opal
http://www.uv.es/bolsadetrabajo
opalges@uv.es

Data d'actualització: 7 de Juny de 2010

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar