Estàs a: > > Expocičncia 2010

Expocičncia 2010

Parc Cientific

Parc Cientific

Seran el prňxim dissabte 29 de maig, de 10 a 14 hores.

Aquest correu és una invitació a tota la comunitat universitària, als seus familiars i amics perquè assistisquen i disfruten de les activitats programades i d’un espai dedicat a la producció científica i a la transmissió de coneixements.

Com sabeu, el Parc Científic de la Universitat de València està situat en el campus de Burjassot-Paterna, darrere dels edificis de Canal 9, on disposa d’un ampli pàrquing. A més, té connexió directa des de la ciutat de València a través de la línia 4 del tramvia (parades TVV i Santa Gemma), per la qual cosa vos recomanem la utilització del transport públic.

La jornada EXPOCIÈNCIA 2010 serà una oportunitat per a conéixer, en un ambient lúdic i relaxat, les instal·lacions científiques i empresarials del Parc Científic de la Universitat de València. De fet, hi ha previstes activitats per a tots els públics, des de tallers de divulgació de la ciència o audiovisuals comentats per especialistes, fins actuacions i atraccions dirigides als més menuts. Trobareu la programació i tots els detalls en la web www.expociencia.org.

Data d'actualització: 21 de Maig de 2010
Publicat en: AMICS

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar