El Club Gastronòmic d’Alumni UV s’endinsa en el món de l’ou, un ingredient bàsic en la cuina
Estás en: > > El Club Gastronòmic d’Alumni UV s’endinsa en el món de l’ou, un ingredient bàsic en la cuina

El Club Gastronòmic d’Alumni UV s’endinsa en el món de l’ou, un ingredient bàsic en la cuina

Ou dur.

Ou dur.

Escalfats, bollits, fregits… L’ou és un dels ingredients bàsics que no pot faltar en la cuina. Amb aquesta filosofia, el Club Gastronòmic d’Alumni UV va oferir el passat 22 de juny, a la seu de Valencia Club Cocina, la darrera sessió del curs. S´hi elaboraren diverses receptes amb ou.

S’hi elaboraren receptes com ara truita de creïlles, ous farcits de salmó gratinats i natilles. Els membres del Club descobriren també com distingir algunes de les característiques dels ous, les quals vénen indicades en l’etiquetatge.

“L’ou és un ingredient bàsic en la cuina, versàtil com a pocs, no només aporta sabor, sinó que també ens aporta moltes qualitats”, assenyalaren els experts de Valencia Club Cocina, els quals destaquen les seues propietats emulsionants, colorants, espumants i coagulants.

El Club Gastronòmic Alumni UV sempre està guiat per experts cuiners, xefs i professionals de la gastronomia de Valencia Club Cocina i consisteix en la realització de tallers de cuina, seminaris de nutrició i hàbits d’alimentació, sessions de café-consultoria culinària, visites guiades a mercats municipals, intercanvis de receptes, resolució de dubtes, degustacions dels plats elaborats, etcètera.

Tota la informació del Club Gastronòmic està al bàner Clubs Alumni UV.

Per a formar part del Club, les persones interessades han de contactar primer amb l’oficina Alumni UV (963531070 o amics@uv.es).

+Info sobre Valencia Club Cocina

Enllaç a la ubicació de Valencia Club Cocina

Documentos adjuntos:
Fecha de actualización: 23 de Junio de 2016

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar