Estàs a: > > Publicacions recomanades

Publicacions recomanades

Publicacions

Publicacions

■  Títol: Ultraproductividad

■  Editorial: Alienta

■  ISBN: 9788416253692

■  Autor: Israel Garcia

■  Resum: Com optimitzar els meus recursos? Com administre el meu temps? aquests i altres temes en aquest xicotet manual que permetrà no solament treballar menys, sinó que aconseguirà produir més i amb major èxit. «La Ultra-Productivitat no significa únicament treballar menys i viure més, que ho és, sinó treballar més i produir encara més; açò és realment poderós i em permet aconseguir qualsevol cosa que desitge. És per açò que estic ací, perquè tu també pugues adoptar les pràctiques que a mi m´han ajudat a ser ultra-productiu i llavors, pugues viure i treballar intensament sense haver de preocupar-te per no arribar a les coses que t´importen. »

Font: Casa del Llibre

 

  Títol: Aprenent dels millors

■  Editorial: Alienta

■  ISBN: 9788415678014

■  Autor: Francisco Alcaide Hernández

■  Resum: En aquest llibre es troben reflexions i frases sobre diversos aspectes de la vida i l´ocupació; sobre el desenvolupament personal, la gestió d´empreses i persones així com la vida mateixa.. Personatges com Dóna-li Carnegie, Napoleon Hill, Robert Kiyosaki, Richard Branson, John C. Maxwell o Steve Jobs entre uns altres, ens ensenyen les claus per a aconseguir èxit tant en qualsevol projecte que ens proposem aprenent de les seues experiències.

Font: Casa del Llibre

 

  Título: Peregrinació a l´ocupació

■  Editorial: Círculo

■  ISBN: 9788499913179

■  Autor: Gabriel Soto

■  Resum: En aquesta rondalla un jove que perd la seua ocupació es veurà acompanyat en un viatge pel seu mentor, qui li anirà aconsellant sobre formació, sobre realitzar el CV, enfrontar-se a una entrevista de treball… Excel·lent informació per a qualsevol jove a la recerca de la seua primera ocupació o per a algú que simplement vulga actualitzar-se

Fuente: Casa del Libro

 

Data d'actualització: 30 de Maig de 2016
Publicat en: Publicacions

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar