Travessia per l’Albufera en Vela Llatina la nit del solstici d´estiu
Estás en: > > Travessia per l’Albufera en Vela Llatina la nit del solstici d´estiu

Travessia per l’Albufera en Vela Llatina la nit del solstici d´estiu

AMICS_ VELA LATINA

AMICS_ VELA LATINA

Al juny torna la Vela Llatina a Alumni UV. En aquesta ocasió es podrà escollir entre el 22 ó 23 de juny i caldrà parlar amb Fil per Randa Viatges per inscriure´s. Una eixida que inclou una travessia per l’Albufera, a poqueta nit, navegant com es feia en altres temps, en Vela Llatina. La inscripció a l´activitat roman oberta des del dia 3 del mes de juny.

La travessia en Vela Llatina és una carícia per als sentits. Organitzada Fil per Randa Viatges, aquesta activitat recorda les embarcacions tradicionals de l’Albufera que utilitzaven els pescadors i que, ja fa més de mil anys, usaven els mariners egipcis per tota la mar Mediterrània.

La Vela Llatina és una embarcació autòctona amb una única vela de caràcter clàssic, que té gran adaptació a la climatologia del medi natural en què es desenvolupa i, a més, és bella d’estètica visual.

Les persones inscrites estan convocades a les 20 hores, a la plaça major del Palmar. Des d’allà, travessaran l’Albufera navegant amb barques de vela llatina, gaudiran d´una de les postes de sol més autèntiques del País Valencià i soparan al bell mig del llac.

Tot el recorregut estarà acompanyat per l’expert botànic Víctor Benlloch.

El preu de l´excursió és de 40 euros, i inclou la navegació en vela i el sopar en la barca. Cal portar el carnet Alumni el dia de l´eixida i s´ha de tindre en compte que el preu no inclou aquells tiquets d´entrada que s´hagen d´abonar a banda de l´excursió programada.

Fecha de actualización: 18 de Junio de 2019
Published in: Agenda, Noticias, Agenda

This site uses cookies for statistical purposes and to enhance your navigation. Learn more

Aceptar / Acceptar