Estàs a: > > L’Escola Coral La Nau celebra la seua tradicional audició de fi de curs

L’Escola Coral La Nau celebra la seua tradicional audició de fi de curs

Imatge del programa Escola Coral La Nau 2016.

Imatge del programa Escola Coral La Nau 2016.

L’Escola Coral La Nau de la Universitat de València ha celebrat aquest dissabte, 11 de juny, la seua tradicional audició de fi de curs, sota la direcció de Mònica Perales i Massana. L’acte, amb els cors Mestral, Garbí i Tramuntana, i la participació d´Eduard Marquina al piano, ha tingut lloc a la Sala Charles Darwin del Campus de Burjassot-Paterna.

Hi han intervingut els cors Mestral, Garbí i Tramuntana, acompanyats per Eduard Marquina al piano, Charli Pérez Oñate a la percussió i Inmaculada Mirapeix com a professora de Llenguatge Musical.

L’Escola Coral La Nau començà la seua activitat formativa l’any 2002, una activitat dirigida especialment al públic infantil. Assaja regularment al Col·legi Major Rector Peset, marc de la majoria dels seus concerts, encara que ha actuat en altres espais de la Universitat, així com en auditoris de la Comunitat Valenciana (Teatre Romà de Sagunt, Palau de la Música de València, Palau de les Arts Reina Sofia, etcètera). L’Escola Coral és un repte didàctic i musical amb l’objectiu social de promocionar la participació activa dins de la Universitat, a través del PAS i el PDI, així com del col·lectiu Alumni UV, a més d’estar oberta al públic en general.

Programa de l’Audició

Data d'actualització: 13 de Juny de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar