Estàs a: > > La promoció 2011-2016 d’UNIMAJORS del Centre de Gandia celebra el seu acte de lliurament de diplomes

La promoció 2011-2016 d’UNIMAJORS del Centre de Gandia celebra el seu acte de lliurament de diplomes

Foto grup Unimajors 2013-2016.

Foto grup Unimajors 2013-2016.

Els alumnes d’Unimajors de cinqué i tercer de les promocions 2011-2016 i 2013-2016, respectivament, han celebrat aquest dijous, 16 de juny, el seu acte de lliurament de diplomes i imposició de beques al Teatre Serrano de Gandia. L´acte va estar presidit pel vicerector Jorge Hermosilla i la regidora Laura Morant.

L’acte ha estat presidit pel vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, i per la regidora d’Educació de Gandia, Laura Morant. Així mateix, també han estat presents el director del Centre de Gandia, Emili Aura, que ha demanat els alumnes que es graduaven que no perden eixa il·lusió i ganes d’aprendre per a transmetre-la als seus fills i néts, i l’exdirector del Centre Josep Montesinos, que ha volgut acomiadar-se dels alumnes d’Unimajors amb paraules d’agraïment per haver pogut compartir amb ells quatre anys de treball al Centre Internacional de Gandia i també de reconeixement per a la professora Sacramento Pinazo, artífex i coordinadora d’Unimajors.

El vicerector Jorge Hermosilla ha ressaltar Unimajors com ´una de les apostes més importants de la Universitat de València´ que a la Safor es convertix, juntament amb la Universitat d’Estiu, en pilar fonamental del Centre Internacional de Gandia. El vicerector ha expressat la seua admiració pels alumnes d’Unimajors: "Sou un exemple a seguir", al temps que ha elogiat el seu activisme, actitud inquieta i voluntat d’aprendre. Finalment, ha tingut unes paraules d’agraïment per a Josep Montesinos donant-li la benvinguda al nou director del Centre.

Seixanta-quatre han sigut els alumnes que han finalitzat el primer cicle de l’itinerari d’Humanitats i Ciències Socials que han rebut la beca i el diploma acreditatiu de mans de les autoritats, mentre que han sigut una quarantena els què han celebrat que han finalitzat el segon cicle d’especialització. Els alumnes han estat acompanyats per la música de l´Orfeó d´AESCU.

La Universitat dels Majors va començar el seu camí a Gandia el 2007 i hui compta amb quasi mig miler d’alumnes que cursen l´itinerari d´Humanitats i Ciències Socials. L’únic requisit per a accedir és comptar amb 50 anys o més. L’èxit de la Universitat dels Majors a Gandia ha portat la Universitat de València a repetir l’experiència en altres localitats com Ontinyent, Cullera o Massamagrell.

Més informació

Data d'actualització: 17 de Juny de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar