Estàs a: > > El Servei de Formació Permanent reconeix tres cursos de la Universitat d´Estiu de Gandia

El Servei de Formació Permanent reconeix tres cursos de la Universitat d´Estiu de Gandia

Estudiants demanen informació de la Universitat de València a la fira de Gandia.

Estudiants demanen informació de la Universitat de València a la fira de Gandia.

El Servei de Formació Permanent del Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner de la Universitat de València reconeix amb un certificat acreditatiu tres cursos organitzats per la Universitat d´Estiu de Gandia sobre educació, territori i governança.

La Universitat d’Estiu de Gandia (UEG) arriba a la seua 33a edició en 2016. Entre el 18 i el 26 de juliol, i sota el lema ‘Organització territorial. De l’escala local a la global’, es desenvoluparà una oferta formativa que inclou cursos, tallers o seminaris proposats pels deganats de les diferents facultats de la Universitat de València, càtedres i instituts de la mateixa Universitat, que en aquesta ocasió plantejaran els escenaris polítics, econòmics i socials que obliguen a pensar i reformular l’organització territorial dels espais geogràfics.

El personal de la Universitat de València PDI o PAS i usuaris no vinculats podran sol·licitar el certificat acreditatiu de les activitats formatives realitzades a través dels cursos de la Universitat d’Estiu de Gandia reconeguts pel Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner.

Es tracta de dos cursos sobre educació, curs 12 ´És hora de transformar l’escola. Educació per a la ciutadania en una societat global´ i curs 20 ´L’estudi del territori dins de l’aprenentatge escolar´, i d’un altre en matèria de territori i governança, curs 1 ´Territoris evocats, espais evocats. Entorns per a educar i compromís social´, que aprofundiran en la reflexió i debat sobre la construcció territorial des del punt de vista educatiu, polític i social.

El Centre de Formació Permanent reconeix així un any més les activitats formatives organitzades pel Centre Internacional de Gandia durant la Universitat d’Estiu, donant la possibilitat al personal docent, investigador i professional de la Universitat de veure reconeguda i acreditada la formació adquirida a la UEG per a utilitzar en processos selectius i d’acreditació a la Universitat per l’AVAP i la NECA.

Per a sol·licitar els certificats d’activitats formatives per a ús intern, el personal de la Universitat de València pot fer-ho per correu postal o electrònic al Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner, adjuntant nom i cognom del sol·licitant, còpia del DNI, títol del curs a certificar i any de realització i adreça del lloc de treball. Queden exempts del pagament de la taxa per certificacions acadèmiques que estableix la Generalitat, no així si se´l vol fer servir per a certificar la validesa de manera externa.

En el cas dels usuaris no vinculats amb la Universitat, hauran de sol·licitar l’imprés de pagament de taxes i adjuntar el justificant de pagament bancari amb la resta de documentació ja esmentada.

Tota la informació sobre la matrícula es pot trobar a la web de la Universitat d’Estiu i a la pàgina del Centre Internacional de Gandia.

Documents adjunts:
Data d'actualització: 5 de Juliol de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar