Estàs a: > > Obert el termini de les proves d’accés per a l’Orquestra de la Universitat de València

Obert el termini de les proves d’accés per a l’Orquestra de la Universitat de València

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat té obert el període per a incorporar nous músics. Per a formar-ne part cal passar unes proves d’accés que aquest curs se celebraran a partir del 24 d’octubre. La preinscripció és gratuïta i cal sol·licitar-la abans del pròxim dia 21. Les proves són per a flauta/flautí, oboè/corn anglès, clarinet/clarinet baix, fagot, trompa aguda, trompa greu, percussió, arpa, violí, viola, violoncel i contrabaix.

Les persones interessades no poden tindre més de 23 anys i han de cursar com a mínim els darrers anys dels estudis professionals de música. S’hi valorarà positivament el fet d’estar cursant estudis universitaris.

La preinscripció és totalment gratuïta i ha de fer-se mitjançant el formulari del web http://www.fundacio.es/aam o telefonar a l’oficina de l’Àrea d’Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València al 96 398 30 71 o al 96 398 31 96, abans del 21 d’octubre.

Des de la seua creació el 1985, l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València ha esdevingut una de les orquestres més rellevants en l’escena universitària espanyola. Cada any incorpora estudiants nous i dóna una formació de gran qualitat en interpretació orquestral als 80 joves alumnes que la integren. La orquestra està dirigida des de 2011 per Hilari Garcia Gázquez.

L’Orquestra ofereix als seus membres ajudes econòmiques per a formació musical, formació pedagògica i musical, promoció de solistes i grups de cambra, la possibilitat d’una gira nacional o internacional i reconeixement acadèmic per als estudiants de la Universitat de València (5 crèdits de lliure opció/2 crèdits ECTS per curs).

Tota la informació, en aquest enllaç

Data d'actualització: 6 d'Octubre de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar