Estàs a: > > Un concert va tancar en La Nau la primera part del festival ´Música, Història i Art´

Un concert va tancar en La Nau la primera part del festival ´Música, Història i Art´

La formació barroca francesa 'Les Passions' va actuar el passat divendres en la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. El concert va tancar la primera part de la
programació del festival 'Música, Història i Art'. El programa va recuperar una part del patrimoni musical francés a través de la investigació i la interpretació.

Les Passions ofereix una barreja de timbres, tres veus masculines acompanyades per un conjunt instrumental dirigit per la flauta de bec de Jean-Marc Andrieu, que atorga als motets un color molt particular, ple de misticisme, expressivitat i profunditat.

Jean-Marc Andrieu va crear en l'any 1986 la Orchestre Les Passions, especialitzada en instruments d'època. La seua trajectòria artística concilia dos principis: el respecte a les tècniques musicals antigues i la interpretació dinàmica del discurs musical.

La següent activitat del festival 'Música, Història i Art', després del parèntesi estival, seran unes jornades sobre les disciplines artístiques vinculades Tirant lo Blanc, que tindran lloc entre els dies 21 i 23 d'octubre en el Centre Cultural La Nau.

El cicle és l'onzena edició d'un Festival que, com a membre de la Xarxa Europea de Festivals de Música Antiga (European Early Music Network), ha assolit, amb la seua bona acollida i reconeixement, consolidar-se en el calendari musical de la ciutat de València, gràcies al patrocini de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de València i les col·laboracions de la Universitat de València, l'Institut Valencià de la Música, Levante-El Mercantil Valenciano, l'Institut Francés i el Ministeri de Cultura.


Data d'actualització: 8 de Juny de 2010
Publicat en: Música

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar