Estàs a: > > Noves exposicions i activitats culturals en un intens mes de juny

Noves exposicions i activitats culturals en un intens mes de juny

Bombai-Benito Pajares

Bombai-Benito Pajares

Comença el cicle Serenates i s´inaugura una interessant exposició del fotoperiodista Benito Pajares

El mes de juny encara porta moltes propostes i sorpreses culturals. El dijous dia 17, el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València inaugurarà dues exposicions. A les 20 hores s'hi presentarà al públic l'exposició Les llunes de Miguel, una exposició itinerant, que ja ha estat a altres universitats de la Comunitat Valenciana, amb la qual es vol retre homenatge al poeta oriolà Miguel Hernández en el centenari del seu naixement.

Tot seguit, a les 20.30 s'hi inaugurarà l'exposició Xiquets del carrer a l'Estació Victòria (Bombai), del fotoperiodista Benito Pajares, que organitza la Universitat de València en col·laboració amb l'Ajuntament de València i Bancixa. No és la primera vegada que aquest fotògraf de Palència, establert a la nostra ciutat, participa en exposicions d'aquest caire. Ja n'ha organitzades d'altres en què l'objectiu ha estat captar realitats incòmodes i denunciar la situació social.

A més de les exposicions, un any més, al mes de juny, torna la música al Claustre de la Universitat de València, al Centre Cultural la Nau de la Universitat de València. Des que fa tres dècades va nàixer el festival Serenates, que organitzen conjuntament l'Institut Valencià de la Música (IVM) i la Universitat de València, el públic valencià pot gaudir cada any al claustre de l'edifici històric de la Universitat de concerts de diversos gèneres musicals: música contemporània, coral, jazz, folk i música antiga. En aquesta edició se celebraran vuit concerts gratuïts entre el 25 de juny i el 4 de juliol.

Al mes de juliol, el Patronat Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat inaugurarà l'exposició d'estiu amb l'obra gràfica de la col·lecció.

Recordeu que podeu consultar en la xarxa la informació detallada sobre tota la programació cultural de la Universitat de València (exposicions, agenda diària, música, debats, etc.) en http://www.uv.es/cultura

 


Data d'actualització: 2 de Juliol de 2010

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar