Estàs a: > > L’OPAL supera amb èxit una auditoria de qualitat

L’OPAL supera amb èxit una auditoria de qualitat

Opal logo

Opal logo

El dia 17 de juny passat, l'OPAL va ser objecte d'una auditoria de seguiment de l'empresa SGS ICS Ibérica, SA. Les anàlisis realitzades no van revelar cap no-conformitat amb els processos d'actuació establerts, per la qual cosa el resultat de l'auditoria va ser el manteniment del certificat del sistema de gestió de qualitat de l'OPAL segons la norma ISO 9001:2008.

El 2006, l'OPAL va obtenir el certificat de qualitat segons la norma ISO 9001:2000 de l'empresa SGS ICS Ibérica, SA per a les activitats següents: estudis d'inserció professional, servei de promoció i difusió d'activitats formatives i servei d'assessorament laboral als estudiants i titulats de la Universitat de València. En la seua aposta per la millora contínua, des de llavors l'OPAL ha mantingut la certificació en qualitat, que va ser ampliada el juliol del 2008 al servei de difusió d'ofertes d'ocupació, i renovada el juny del 2009 per a totes les activitats esmentades.

D'altra banda, recentment l'OPAL va integrar al seu sistema de gestió de qualitat el servei de difusió de notícies i butlletins informatius adreçats a la comunitat universitària, als centres d'ensenyament secundari i a les empreses, entre d'altres.

La preocupació per la millora contínua i per la qualitat s'ha reflectit en els serveis que l'OPAL ofereix als usuaris. De fet, des del 2006, any que es va obtenir el primer certificat de qualitat, les avaluacions dels usuaris de l'OPAL sobre la qualitat dels serveis de recepció i d'assessorament laboral han estat molt altes. Així, l'últim any, al servei d'assessorament laboral es van fer un total de 2261 entrevistes personals presencials. L'avaluació de la qualitat d'aquest servei per part dels usuaris va oferir una puntuació mitjana de 4.72 en una escala que oscil•la entre 1 (molt dolenta) fins al 5 (molt bona). Així mateix, la puntuació mitjana obtinguda en la mateixa escala pel servei de recepció va ser de 4.63.

Per a més informació: www.uv.es/opal

 

 

 

Data d'actualització: 7 de Setembre de 2010

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar