Estàs a: > > La Universitat d´Estiu de Gandia gira la seua mirada 30 anys enrere a través d’un nou llibre recopilatori

La Universitat d´Estiu de Gandia gira la seua mirada 30 anys enrere a través d’un nou llibre recopilatori

Esquerra a dreta: el vicerector Jorge Hermosilla; els exdirectors de la UEG Josep Montesinos, Isabel Morant i Joan del Alcàzar; i el director actual, Emili Aura. Foto: Juantxo Ribes.

Esquerra a dreta: el vicerector Jorge Hermosilla; els exdirectors de la UEG Josep Montesinos, Isabel Morant i Joan del Alcàzar; i el director actual, Emili Aura. Foto: Juantxo Ribes.

La Casa de la Marquesa va estar l’escenari de la presentació del llibre ‘Universitat d’Estiu de Gandia. Més de tres dècades de coneixement, ciutadania i territori’, un acte que va tindre lloc, el passat 20 de juliol, en el marc de la 33a UEG, i que va comptar amb l’assistència de nombroses personalitats acadèmiques i polítiques vinculades des de fa anys a aquest projecte formatiu.

El professor Josep Montesinos, que va dirigir la UEG entre els anys 2012 i 2016, va estar l’encarregat de donar a conèixer un llibre recopilatori en el qual es pot veure, a través d’una selecció de més de 200 fotografies i 188 pàgines, les anècdotes, les històries i les experiències de centenars de persones (professors, professionals, escriptors consolidats, càrrecs polítics i acadèmics, etcètera) que van viure la Universitat d’Estiu de Gandia en primera persona i que l’acte va retrobar a moltes d’elles.

Montesinos va estar acompanyat durant la presentació per l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, Jorge Hermosilla; la professora Isabel Morant, catedràtica d’Història Moderna de la Universitat i exdirectora de la UEG; i l’actual director de la Universitat d’Estiu, Emili Aura.

Per a Josep Montesinos, aquesta obra és el reflex de més de tres dècades “d’activitat i resistència”, una afirmació que fa conscient dels vaivens polítics, educatius i econòmics dels darrers anys, els quals han provocat constants renovacions i adaptacions de la UEG a la realitat de cada època, mantenint així la seua posició i prestigi en el plànol formatiu i social. No en va, Coneixement, Ciutadania i Territori ha estat la consigna d’aquesta Universitat.

Data d'actualització: 29 de Juliol de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar