Estàs a: > > Obert el procés de matrícula d’Unimajors a Gandia

Obert el procés de matrícula d’Unimajors a Gandia

Universitat dels Majors

Universitat dels Majors

El Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València va començar el passat 5 de setembre el curs 2016-2017 amb l’obertura del procés de matrícula dels alumnes del programa d’Unimajors. Les classes donaran inici dimarts 4 d’octubre després de La Fira i Festa de Gandia. Els primers en matricular-se seran els alumnes de primer curs procedents d’Espera Activa. El termini de matriculació finalitzarà el dia 27 de setembre.

El dia 27 de setembre tancaran el procés de matriculació en Espera Activa les persones que no hagen resultat triades per a entrar a primer curs al sorteig realitzat a tal efecte el dia 9 del mateix mes. Aquests alumnes cursaran dues assignatures al llarg de l’any, Literatura Espanyola i Comunicació, per a no perdre el curs.

Enguany, el Centre Internacional de Gandia (CIG) ha rebut 87 noves inscripcions per a primer curs d’Unimajors, amb 40 places disponibles, i més de 500 alumnes al global entre Nivell Bàsic (de primer a tercer), Nivell Superior (quart i cinqué), Seminaris Permanents I i II, i els cursos d’Espera Activa. A aquestes xifres se sumaran les de les persones que s’apunten a les places lliures de les assignatures optatives oferides a Unimajors, com ara Fotografia, Informàtica o Anglés.

L’oferta formativa manté les propostes d’altres anys amb Geografia, Dret, Història de l’Art, Filosofia, Música i Patrimoni, assignatures impartides per professorat de la Universitat de València. A més, per al curs 2016-2017, el Centre Internacional de Gandia proposa noves assignatures entre l’oferta d’optatives, com ara Ioga o Benestar i Autoconeixement.

El pla d’estudis d’Unimajors es divideix en dos nivells: Bàsic, de 600 hores amb tres cursos; i Superior, de 400 hores amb dos cursos. El completen un curs previ d’Espera Activa, les assignatures optatives i dos anys més de Seminari Permanent per a aquells que vulguen continuar amb la seua formació una volta obtingut el diploma.

Per a formar part de la Universitat dels Majors només s’ha de tindre 50 anys o més, inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

DATES DE MATRÍCULA:

Dilluns 5 i dimarts 6

Alumnes primer

Dimecres 7 i dijous 8

Alumnes segon

Divendres 9

Sorteig per a entrada en primer

Dilluns 12 i dimarts 13

Alumnes tercer

Dimecres 14 i dijous 15

Alumnes quart

Divendres 16

Alumnes cinqué

Dilluns 19

Alumnes Seminari Permanent I

Dimarts 20

Alumnes Seminari Permanent II

Dimecres 21 i dijous 22

Alumnes primer (triats al sorteig)

Dilluns 26 i dimarts 27

Espera Activa (fora del sorteig)

Data d'actualització: 15 de Setembre de 2016

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar