Estàs a: > > Acte de graduació de la primera promoció dels alumnes de la Universitat dels Majors a Gandia

Acte de graduació de la primera promoció dels alumnes de la Universitat dels Majors a Gandia

Hui dijous a les 18.30 hores en el Teatro Serrano de Gandia tindrà lloc l’Acte de Graduació de la Primera Promoció de la Universitat dels Majors. Un total de 62 alumnes d’aquest programa formatiu rebran, de mans del Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, i de l’Alcalde de Gandia, José Manuel Orengo, un diploma acreditatiu i la beca de la promoció.jpg
L'acte començarà amb les paraules de benvinguda del Director del Centre Internacional de Gandia, Joan de l'Alcàzar, i continuarà amb la conferència de la periodista Loles Díaz Aledo qui va ser directora del programa de RNE "El club de la vida". A continuació, i després de les paraules d'una representant de la promoció, tindrà lloc l'acte d'entrega de diplomes i beques, així com els discursos del Rector de la Universitat i de l'Alcalde de la ciutat. En l'acte hi participarà també l'Orfeó de la Universitat de València.

La primera promoció.
La Universitat dels Majors, és el programa formatiu per a majors de 50 anys que la Universitat de València va posar en marxa a Gandia, ara fa tres anys. 62 alumnes procedents de Gandia i d'altres pobles de la comarca han realitzat un itinerari d'Humanitats i Ciències Socials on han assistit a classes de Geografia, Música, Història de l'Art, Economia, Drets Humans o Història d'Espanya, totes elles impartides per professorat de la pròpia Universitat de València. A més, han completat la seua formació a través d'activitats com la Universitat Popular, qui ha col•laborat activament en l'èxit del programa, la Universitat d'Estiu o altres activitats formatives del Centre que els ha permès compartir aules amb alumnes més joves potenciant així la intergeneracionalitat.

L'interés d'aquestos alumnes i l'èxit en l'acollida del programa han fet que el Centre Internacional de Gandia pose en marxa un itinerari d'especialització de dos cursos de duració on accedeixen els alumnes que han finalitzat l'itinerari d'Humanitats i Ciències Socials.

En l'actualitat el Centre Internacional de Gandia compta amb més de 300 alumnes majors de 50 anys que estan en algun curs de la Universitat dels Majors. L'únic requisit per accedir a la Universitat dels Majors és tenir l'edat requerida i moltes ganes per aprendre.

 

Data d'actualització: 8 d'Octubre de 2010
Publicat en: Formació

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar