Estàs a: > > La Tenda de la Universitat ofereix una àmplia selecció de vins dels cellers associats

La Tenda de la Universitat ofereix una àmplia selecció de vins dels cellers associats

La Tenda Vins

La Tenda Vins

La Càtedra Interuniversitària de la Vinya i del Vi difon la cultura del vi entre la comunitat universitària
Diversos cellers associats a la Càtedra Interuniversitària de la Vinya i del Vi, entre ells Celler del Roure, Chozas Carrascal, Coviñas, Gandía Pla, Murviedro, Mustiguillo, Vegalfaro i Vegamar, han realitzat una selecció dels seus vins per a donar-los a conéixer entre els membres de la comunitat universitària.

A més, per a facilitar l'accés als mateixos, la Càtedra Interuniversitària de la Vinya i del Vi va sol·licitar als responsables de la Tenda de la Universitat que els incloguera en el seu catàleg electrònic. D'aquesta manera, 65 vins diferents es posen a la disposició del públic universitari i del públic en general.

El sistema de compra és el qual la Tenda ha establit per a la resta dels seus productes. La Tenda pot enviar els vins elegits per correu intern i lliure de costos als membres de la comunitat universitària, sempre que la destinació siga dependència de la Universitat. Els quals no siguen membres de la comunitat universitària poden arreplegar la seua compra en qualsevol de les seus de la Tenda situades en el Jardí Botànic, Campus de Tarongers i edifici històric de La Nau, o poden rebre-la en el seu domicili, si ho desitgen, amb el cost addicional del transport.

Així, la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València mostren l'interès que existeix a potenciar les relacions amb les empreses vitivinícoles de la Comunitat Valenciana, ja establides amb la signatura del conveni entre les dues universitats a l'octubre del 2008.

Més info: http://fundacio.uv.es/tenda/productes-corporatius-vins-catedra-interuniv-vinya-c-1_1680.html

Data d'actualització: 5 de Gener de 2011

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar