Estàs a: > > Es mor María del Carmen Fortes, vicerectora de Pràctiques Externes i Formació Contínua

Es mor María del Carmen Fortes, vicerectora de Pràctiques Externes i Formació Contínua

Mari Carmen Fortes

Mari Carmen Fortes

El funeral se celebra hui a les 10.30 hores
María del Carmen Fortes, vicerectora de Pràctiques Externes i Formació Contínua de la Universitat de València, es va morir en la matinada de dissabte al seu domicili de València. La mort es va produir de forma súbita per causes naturals. La capella ardent es troba instal·lada al Tanatori de Tarongers, on demà dilluns, a les 10:30, se celebrarà una missa. La incineració tindrà lloc al crematori municipal a les 12 hores.

María del Carmen Fortes havia complit 56 anys el passat 11 de novembre. Estava casada amb Ángel Latorre, secretari de la Facultat de Psicologia, i tenia dos fills.

Nascuda a Algesires (Càdis), era catedràtica d'Escola Universitària del Departament de Psicologia Evolutiva i de l'Educació, i desenvolupava la seua activitat a l'Escola Universitària de Magisteri Ausiàs March de la Universitat de València.

En l'àmbit de la gestió universitària va ser directora de la Secció Departamental de Psicologia Evolutiva i de l'Educació en l'Escola Universitària de Magisteri Ausiàs March durant nou anys. Fins el seu nomenament com a vicerectora ocupava el càrrec de vicedirectora d'aquest centre i responsable del Pràcticum.

La doctora Fortes era col·laboradora habitual dels Centres de Formació, Innovació i Recursos Educatius de la Generalitat Valenciana en activitats de formació permanent. Era especialista en desenvolupament Infantil i Juvenil, així com en intervenció psicoeducativa en dificultats i necessitats especials.

Entre les seues publicacions destaquen llibres com: 'Bases Psicológicas de la Educación Especial', 'Dificultades en el aprendizaje de las matemáticas: Un enfoque evolutivo', 'Optimización de las competencias del padre y de la madre', i 'El universo de las necesidades educativas especiales'.

Va ser assessora de programes infantils en diferents mitjans de comunicació i empreses de materials per a l'estimulació del desenvolupament

En reconeixement a la seua tasca va rebre el Premi a l'Excel·lència Docent 2009 del Consell Social de la Universitat de València i de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana.María del Carmen Fortes desenvolupava les competències de vicerectora de Pràctiques Externes i Formació Continua, i en aquests àmbits estava desenvolupant una intensa tasca en el marc de l'adaptació de les titulacions a l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior, i treballava en el projecte de formació al llarg de la vida (Life Long Learning) a la Universitat.

Data d'actualització: 18 de Novembre de 2010

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar