Estàs a: > > El 88,9% dels titulats de la Universitat de València troben treball poc després d’acabar els estudis

El 88,9% dels titulats de la Universitat de València troben treball poc després d’acabar els estudis

El 88,9% dels titulats de la Universitat de València entre els anys 2002 i 2006 estaven treballant en el moment de ser enquestats (entre desembre de 2007 i juny de 2009) per a l'elaboració d'un informe d'inserció laboral. A més a més, un 54% d'ells qualificava la seua ocupació com de qualitat (relacionada amb els seus estudis i de nivell universitari). Així es desprén de la segona edició de l'Estudi d'Inserció Laboral dels Titulats i Titulades de la Universitat de València, que hui ha fet públic l'OPAL (Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral).

D'acord amb les dades de l'informe, la inserció laboral dels titulats per la Universitat de València ha millorat lleugerament respecte al primer estudi, presentat fa quatre anys. Així, ha augmentat el percentatge (71,6%) de titulats que va trobar el seu primer treball abans de transcórrer sis mesos de la finalització dels estudis. En l'informe anterior el percentatge va ser del 66,9%. També el percentatge del 88,9% d'estudiants que tenien treball en el moment de ser enquestats és superior (en 2,9 punts) al del primer informe.

Per àrees de coneixement, els titulats en Ciències de la Salut són els qui aconsegueixen una millor inserció laboral, seguits dels de Ciències de l'Educació.

L'informe ha estat presentat pel director de l'OPAL, Vicente González Romá el passat 19 de novembre. En l'acte ha intervingut el rector Esteban Morcillo, qui ha recordat que la Universitat de València 'no es desentén' del futur professional dels seus titulats, sinó que els forma en habilitats per a trobar treball, i s'interessa després, mitjançant la realització d'informes, sobre el moment de la inserció professional.

L’informe complet, desagregat per titulacions, es pot consultar en la pàgina de l’OPAL: 

http://www.fundacio.es/opal/Analisis/SegundoEstudioInsercion.asp


Data d'actualització: 14 de Desembre de 2010

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar