Estàs a: > > Concerts nadalencs de les agrupacions universitàries, a València i Gandia

Concerts nadalencs de les agrupacions universitàries, a València i Gandia

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

Els grups universitaris han començat la gira de concerts de Nadal. Els dos primers han tingut lloc aquest cap de setmana. El passat dissabte dia 18 va tindre lloc a l'Església de la Beata de la localitat de Benigànim la primera actuació. Ahir diumenge dia 19, l'Orfeó Universitat de València va oferir un concert a l'Església d'Algímia d'Alfara, sota la direcció de Constantino Martínez-Orts i amb el piano d'Òscar Olivar González va interpretar ‘The Many Moods of Christmas'.

El dilluns, l'Escola Coral La Nau, va actuar al Col·legi Major Rector Peset. Interpretaren diverses nadalenques a càrrec de les xiquetes i xiquets.

El concert de l'Orquestra Filharmònica tindrà lloc demà dijous 23 de desembre, a les 12.00 hores, a l'Auditori Charles Darwin del Campus de Burjassot-Paterna. Interpretarà, entre altres obres, ‘El llac dels cignes', de Txaikovski. L'entrada a aquests concerts és gratuïta i l'aforament està limitat a la capacitat de la sala.

D'altra banda, l'Orfeó Universitari presenta un programa molt variat en diversos espais (http://www.orfeon.org). Cal destacar el concert ‘El món canta davant d'un bressol', del dia 23 al Palau de la Música a les 20.00 hores, una cita que enguany compleix cinquanta-un anys. Les entrades es poden adquirir a través de Servientrada de Bancaixa, o bé a les taquilles del Palau, de dilluns a diumenge, de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 21.30 hores.

L'últim dels concerts de Nadal programats se celebrarà a l'Auditori de Castelló el 26 de desembre, a les 19.00 hores. L'Orfeó Universitari de València i l'Orquestra Simfònica de Castelló, dirigits per Herie Adams, interpretaran ‘Peer Gynt' (Edgard Grieg) i ‘Pax et Bonum' (Constantino Martínez-Orts). Les entrades també es troben a Servientrada de Bancaixa.

D'altra banda, aquest any el tradicional Concert de Nadal del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València correrà a càrrec del Cor Lluís Vich Vocalis. Es tracta d'una agrupació vocal masculina especialment dedicada a la interpretació de la música vocal del Renaixement i Primer Barroc.

El concert de dimecres porta per títol: "De Calixt III a Francesc de Borja. Nadales i música religiosa al temps dels Borja", i inclourà peces corresponents al temps de Calixt III i Sant Francesc de Borja. A més, i com ja és habitual, el programa inclou el Cant de la Sibil·la, que recentment ha estat nomenada Patrimoni Cultural de la Humanitat. Es tracta d'una peça que antigament es represent

Data d'actualització: 21 de Desembre de 2012

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar