Estàs a: >

Publicacions

L´Àrea de Cooperació dona suport a la investigació en matèria de cooperació, desenvolupament humà sostenible i la pau.

L´objectiu és que els universitaris i universitàries troben un estímul per a orientar els resultats de les seues investigacions, en qualsevol disciplina acadèmica, cap a aquest àmbit.

Es pretén així transversalitzar l´enfocament sobre el desenvolupament humà i la cooperació a tots els estudis i resultats de la recerca de la Universitat.

Un dels instruments de la cooperació per a aconseguir aquest objectiu és el programa de publicacions que es vehicula a través de quatre línies de treball: 

  1. E-DHC, Quaderns Electrònics sobre el Desenvolupament Humà i la Cooperació: un nou format digital de revista especialitzada dirigida a joves investigadores i investigadors de la Universitat de València que, al finalitzar els seus postgraus, orienten els seus treballs (fi de màster, tesi o investigació) cap al desenvolupament humà i la cooperació en qualsevol disciplina
  2. La col.lecció La Nau Solidària: en col·laboració amb el Servei de Publicacions de la Universitat de València aquesta línia editorial està especialment referida a textos d’assaig o treballs d’investigació sobre desenvolupament humà i cooperació proposats per membres de la comunitat universitària. Compta amb més de 20 títols publicats.
  3. La col.lecció Materials CUD: línia de publicacions destinada a difondre els resultats de projectes i iniciatives de la cooperació universitària al desenvolupament (CUD). Es tracta fonamentalment de materials d´aplicació pràctica en entorns socials, comunitaris, locals, pedagògics, etc. 
  4. Col.laboracions: l´Àrea de Cooperació, a proposta d´autors i altres editorials, pot col.laborar en la coedició de títols i autors d´interés.

L’òrgan col·legiat que promou els objectius d’aquest programa de publicacions és el Consell Editorial de l’Àrea de Cooperació, presidit pel Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació de la Universitat de València.


Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar