Estàs a: >

Convocat˛ria

La Convocatòria de projectes Càtedra UNESCO és un dels instruments de la cooperació universitària de la Universitat de València per promoure iniciatives de sensibilització i Educació per al Desenvolupament.

El Vicerectorat d´Internacionalització i Cooperació realitza aquesta convocatòria amb caràcter anual, la qual és gestionada per l´Àrea de Cooperació de la Fundació General de València des del seus orígens.

L´objectiu és incentivar a tota la comunitat universitària per què s´implique en la formació i sensibilització sobre cooperació, pau i desenvolupament humà sostenible.

Aquesta convocatòria va dirigida principalment al PDI i PAS, als departaments, instituts, màsters, centres, projectes d´investigació, treballadors i serveis de la Universitat que han decidit emprendre accions de sensibilització o formació. El format de les accions que es poden presentar és: conferències, cursos, seminaris, jornades, congressos, debats, exposicions, diades, campanyes, producció de materials didàctics impresos o audiovisuals que contribueixen a divulgar, reflexionar, educar i sensibilitzar sobre la cooperació, el desenvolupament humà sostenible i la pau.

Durant el període de formulació, l´Àrea de Cooperació ofereix assessorament als/les coordinadors/es de cada projecte per orientar adequadament els objectius i resultats esperats al caràcter de la convocatòria.

Convocatòria 2020-2021

Convocatòria 2016 

Convocatòria 2015

Convocatòria 2014

Convocatòria 2013

 

 

 

 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar