Estàs a: >

PrÓctiques

L’Àrea de Cooperació de la Fundació General, de manera permanent, ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques formatives amb l’equip de treball: bé en matèria d’informació i documentació, bé en l’àmbit de la sensibilització i la gestió de projectes.

Els estudiants, a través del tutor acadèmic de les seues pràctiques, poden dirigir-se a l’Àrea de Cooperació i acollir-se a aquesta oferta. De les propostes de pràctiques què ens arriben, i després d’un procés de selecció (entrevista, motivació, pla de treball i disponibilitat de l’estudiant), es podrà iniciar el tràmit per a realitzar aquestes pràctiques a l’Àrea de Cooperació (seu central i InfoSud). La formalització de l’acord de pràctiques es realitza a través del procediment i col·laboració d’ADEIT.

L’acceptació de l’estudiant en pràctiques està supeditada al procés de selecció i a la disponibilitat o mitjans tècnics de què dispose l’Àrea per a integrar a l’estudiant en l’activitat de cooperació.

De manera general, l’Àrea de Cooperació a petició del Màster de Cooperació al Desenvolupament de la Universitat de València, podrà oferir oportunament facilitar la realització de pràctiques en algun dels projectes de cooperació en actiu de la Universitat de València, sempre que el projecte i la coordinació d’aquest estiguen en condicions d’assumir i tutoritzar un estudiant en pràctiques. 

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar