I Setmana CUD en la Universitat de ValŔncia

15 al 18 de desembre de 2014

Marca I Setmana Coop UV-Marca I Semana Coop UV

La Universitat de València des de 1995 destina el 0’7 del seu pressupost a iniciatives de cooperació al desenvolupament. En aquests vint anys els projectes de cooperació on participa la Universitat, les beques i les accions de sensibilització s’han multiplicat, i són cada vegada més estudiants propvinents de països en vies de desenvolupament els qui acaben els seus estudis en aquestes aules. Tot això no seria possible sense l’aportació personal dels qui, treballant  o estudiant a la Universitat, decideixen col·laborar amb el  0’7 de les seues nòmines  o del cost de la seua matrícula.

La cooperació universitària al desenvolupament deu fonamentar-se en la formació i qualificació de persones i en la transferència de coneixement, però també en prestar suport especialitzat i científic a iniciatives de cooperació que naixen de la nostra societat, especialment la valenciana.

Aquesta Universitat pública té com a manament estatutari “contribuir al desenvolupament dels pobles i a la pau”.

Aquest és el programa d’activitats de la I Setmana de Cooperació que proposem per a formar-nos, informar-nos i participar: l’objectiu és conéixer de prop els programes i recursos que la Universitat de València posa a l’abast de tota la comunitat universitària des de la cooperació universitària al desenvolupament que tenim en marxa.

La Universitat de València i cadascú de nosaltres, tenim uns mateixos objectius que complir i una responsabilitat universal que compartir. La teua implicació té resultats en el desenvolupament humà.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar