Estàs a: >

Premis

Els premis estaran subjectes a les retencions i a les normatives fiscals pertinents.

Els premis tenen una dotació econòmica en les categories de monografia universitària d´investigació publicada i de reportatge periodístic. En cap cas podrà superar-se la quantia establida en cada modalitat. En el cas que el Jurat decidisca atorgar un accèssit, deurà determinar la quantia d´aquest, la qual es detraurà del total de la quantia establida en la modalitat corresponent. Els premis podran ésser atorgats a un treball realitzat en equip o fet en col·laboració, determinant-se, en el seu cas, per part de la candidatura, qui és la persona al front de l´autoria col·lectiva.

Premi de monografia universitària d’investigació publicada
Amb una dotació de 3.200 €

Premi de reportatge periodístic
Amb una dotació de 2.000 €

Premi a monografia d´investigació inèdita

Publicació en un mitjà de difusió del coneixement del Patronat Sud-Nord de la Fundació General de la Universitat de València

     * Drets de propietat intel·lectual: el treball premiat en aquesta modalitat serà publicat en alguna de les línies editorials que la cooperació de la Universitat de València disposa a través del Patronat Sud-Nord: la col·lecció de llibres "La Nau Solidària" que coordina el Patronat Sud-Nord amb el Servei de Publicacions de la Universitat de València o la revista "EDHC, Quaderns Electrònics d´Estudis sobre Desenvolupament Humà i la Cooperació" de la Universitat de València amb el suport de la Càtedra UNESCO. En cap suposat la persona premiada rebrà cap quantitat monetària. L´acceptació del premi suposa la cessió dels drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació a la Fundació General de la Universitat de València per dur a terme l´edició de l´obra.

Premi a iniciatives Lluís Vives de cooperació universitària al desenvolupament

Lliurament d´un diploma i guardó de reconeixement sense dotació econòmica a quatre àmbits universitaris.

 

Criteris de valoració

  1. Les aportacions científiques realitzades vinculades al treball d’investigació, així com l’impacte derivat de la seua difusió després de la seua publicació o presentació en fòrums i congressos.
  2. La idoneïtat de les metodologies utilitzades des del punt de vista de la promoció del desenvolupament humà i sostenible,  l’enfocament basat en drets humans o en capacitats humanes i l´estímul a l´empoderament de les persones o col·lectius humans més vulnerables en relació al tema que s´hi planteja. 
  3. La vinculació amb un programa concret de cooperació internacional al desenvolupament i la vinculació del tema publicat en xarxes d’investigació pel desenvolupament humà.
  4. La pertinença del tema tractat pel que fa a la Declaració d’Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni i el pla director de la cooperació espanyola vigent.
  5. En el cas de les iniciatives "Lluís Vives" de Cooperació universitària al desenvolupament es valorarà la trajectòria, l´impacte en desenvolupament humà, l´abast difusor, l´oportunitat, la coherència de la iniciativa, l´adequació a les polítiques de desenvolupament de la Universitat de València, la pertinència i la població de dret beneficiada per l´acció.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar