Estàs a: >

Publicacions

Publicacions-Publicaciones

Les publicacions del Patronat Sud-Nord són un suport i vehicle per al coneixement i la difusió d´estudis, investigacions, treballs i l´anàlisi de temes directament vinculats al desenvolupament humà i la cooperació. 

Des dels seus inicis (1991) el Patronat Sud-Nord en estreta col·laboració amb el Servei de Publicacions de la Universitat de València va iniciar l´edició de treballs d´investigació.

La tasca de publicacions del Patronat Sud-Nord i la cooperació de la Universitat de València es vehicula a través de tres línies de treball:

  1. La col.lecció La Nau Solidària: especialment referida a textos d´assaig o treballs d´investigació sobre desenvolupament humà i cooperació, amb més de 15 títols publicats.
  2. Col.laboracions: el Patronat Sud-Nord, a proposta d´altres editorials, pot col.laborar en la coedició de títols i autors d´interés.
  3. E-DHC, Quaderns Electrònics sobre el Desenvolupament Humà i la Cooperació: un nou format digital de revista especialitzada on es dóna cabuda a estudis i anàlisis de recent actualitat, fruit del treball d´investigadors, doctorands i autors que finalitzen la seua formació de postgrau en la Universitat de València.

L´òrgan col.legiat que promou aquest programa de publicacions és el Consell Editorial de la cooperació del Patronat Sud-Nord.

Aquesta web utilitza cookies amb una finalitat estadística i per a facilitar la seua navegació Més informació

Aceptar / Acceptar