plazasdisp-37

Curs en línia: Eines per a la Recerca d´Ocupació (28a edició)

Inscripció terminada
Informació del curs
Duració20 hores  (Crèdits ECTS: 2) crèdits europeus
Dies El curs es realitzarà del 9 al 27 novembre de 2020
HorariCurs en línea
Data d'inici09/11/2020
Data fi27/11/2020
Inici inscripció 01/09/2020
Fi inscripció 04/11/2020
LlocAula Virtual
Total places50
Numero mínim d´alumnes25
Descripció
El curs és en línia i consistirà en la divulgació dels continguts a través de l´Aula Virtual de la Universitat de València i la presentació de dos tallers grupals plantejats com a activitats col·laboratives.

La dinàmica del curs s´explicarà en un document guia que estarà a la disposició de l´alumnat en la plataforma virtual en el moment de l´inici del curs.

L´alumnat que ho desitge tindrà dret a rebre tutories a través dels recursos disponibles en Aula Virtual o bé a través de la sol·licitud d´una cita d´orientació (en línia o presencial) en UVocupació (en aquest últim cas és necessari estar inscrit en UVocupació- www.uv.es/bolsadetrabajo).

Quant a la privacitat de les dades dels alumnes, el curs en línia “Eines per a la cerca d´ocupació" pot incorporar alguna activitat dins de l´Aula Virtual de la UV exclusivament amb la finalitat d´avaluar el treball de l´alumnat matriculat en aquest curs. Està prohibit que els membres de l’aula facen qualsevol altre ús de la totalitat o d’una part de les dades que conté, així com la difusió o publicació de les dades per qualsevol altre mitjà, particularment internet.

A fi de facilitar la matrícula en l´Aula Virtual, la professora prega als alumnes que es matriculen en el curs amb el correu electrònic de la UV.
Impartit per
  • Isabel Gosálvez Cuenca, Tècnica d´Orientació - UVocupació
  • Maria Roncero Sanchis, Coordinadora de l´Àrea de Formació - UVocupació
Taxes de matrícula
  • 50 € - Membres de la Universitat de València ( Alumnes, PDI, PAS, Amics Antics Alumnes)
  • 70 € - Públic General
Requisits
Per a l´obtenció del certificat del curs és obligatori realitzar totes les activitats proposades. Crèdits reconeguts com participació universitària als GRAUS
Objectius
Amb l´objectiu de respondre a la necessitat d´informar i orientar els joves sobre la realitat del panorama laboral actual, s´ofereix aquesta acció formativa, de caràcter transversal, dirigida a l´estudiantat i a diplomats/as de la Universitat de València.

Els objectius concrets són:

• Donar a conéixer les principals eines de cerca d´ocupació i com utilitzar-les per a obtindre el màxim partit i facilitar-ne la inserció professional.

• Familiaritzar l´estudiantat amb la realització de formació en línia, així com fomentar el treball col·laboratiu i l´aprenentatge a través dels companys i les companyes en un entorn virtual.
Programa
MÒDUL 1. CURRICULUM VITAE
1.1 Què és?
1.2 Per a què serveix?
1.3 Com estructurar-lo?
1.4. Quin model trie?
1.5 Com millorar-lo?

MÒDUL 2. CARTA DE PRESENTACIÓ
2.1. Què és?
2.2 Per a què serveix?
2.3 Quins tipus existeixen?
2.4 Com estructurar-la?
2.5. Com millorar-la?